Kedves Olvasó, bizonyára Ön is visszasírja a nyári fesztiválozás alkoholmámoros napjait. Amennyiben még szeretne egyet utoljára szórakozni, két lehetőség tárul maga elé. Mehet a fesztiválszezon záró FEZEN-re (melyen blogunk saját színpadot kapott, a backstageben várom az előnyösebb megjelenésű, fiatalos hölgyeket egy-két ital társaságában), vagy szeptember 26án a Csepeli Munkásotthonba!

Hihetetlen, de A Király (nem, nem az az amerikai zsíroshajú suhanc) már több mint kilenc éve nincs velünk. Emléke azonban örökre a szívünkben fog élni. Ezért emlékezünk már meg immáron 9. alkalommal ezzel a díjátadó gálával, melyen Magyarország vezető művészei lépnek fel, úgy mint: LL Junior, SP, Tabán István, Büdösök. Műsorvezető: Bálint Antónia
































 

A bejegyzés trackback címe:

https://aktualnews.blog.hu/api/trackback/id/tr842275666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása