Bizony. Ez áll a Tesztimentalizmus szent könyvében, amit L Basz László írt. S hogy hol a bizonyíték? Sajnos ezt csak az igen magas szintű csuvvadtfarkú heregödrös goblin (CsHG) érzékelők tudhatják, mint amilyen maga L Basz is.


A csuvvadtfarkú heregödrös goblin egy olyan állatfaj, amit még a Xell'hunok (a hunok, így a magyarok ősei) hoztak a Caitan 3^6xín-ről, circa 36quadrillió évvel ezelőtt, amikor a Föld még nem is létezett. A CsHG-k addig bojongtak az űrben, (fejlett szájberkitin páncélzatuk révén képesek mindent túlélni, kivéve egy dolgot, erről majd később..) amíg meg nem jelentek az első élőlények a bolygonkón. A CsHG-k különleges képességekkel rendelkeznek, mint pl.: láthatatlanok, csuvvadtfarkúak, harminckettőmillió fullánkjuk van, de ezek közül hatot a kommunikációra használnak, a többit pedig arra hogy belekapaszkodjanak áldozatuk hátába, és olyan mérget bocsássanak a vérrendszerükbe, ami megakadályozza a CsHG pénisz rontó hatásának érzékelését. Két agyuk van, ami a két herében helyezkedik el, ez okozza a heregödrök létrejöttét - Innen ered a faj latin neve, a Testimental is, azaz hereagyú. Tehát egy igen veszélyes ellenféllel van dolgunk. De miért is csinálják ezt a CsHG-k? A válasz egyszerű - a xell'hunok aranykorának (kb 34543quadrillió évvel ezelőtt volt) egy végzetes hódító faj vetett véget, a Sh!iSh!iSh-k. A Sh!iSh!iSh-kök ellen nem volt fegyverük a xell'hunoknak, ezért megkértek egy tudóst, akit József Lenknek hívtak, hogy fejlesszen ki a támadók ellen egy biológiai fegyvert. Ezek lettek a Csuvvadtfarkú heregödrös goblinok. A Sh!i-ket a hosszú téli hadjáratban (a 98*/.B galaxisban egy tél 2452 földi évnek felel meg) ugyan legyőzték, de ezután a megmaradt goblinok elkezdték terrorizálni az őshunokat. Ezért az egyetlen ellenük hatásos fegyverrel, az A-centivel egy űrhajóra kényszerítették őket, és kilőtték őket egy távoli galaxisba... Jól sejti, Kedves Olvasó, ez a mi galaxisunk volt. Ennek hatásait ma is láthatjuk, árvizek, depresszió, bandafeloszlások képében. Ezekről mind a csuvvadtfarkú heregödrös goblinok tehetnek, ugyanis a goblinok miután kielégítették perverz vágyaikat a hátunkon, negatív energiákat juttat a testünkbe a bőrön áthaladó ondójával.  Ez a negatív energia mellesleg úgy születik, hogy a goblinok ánuszát genetikai módon eltávolították az őshun tudósok, és helyére egy glailaxiai hód farkát rakták, ezért a salakanyag csak egy lyukon tud távozni, a pénisz hugycsőnyilásán.































Jól kivehető a csuvvadt farok, a heregödrök, a soktrillió színben pompázó fullánkok, és a hódfarok - L Basz László ábrázolása


Mi a megoldás?
Cikkünk elején említettük az A-centit (ejtsd: áshenti - innen származik az echelon szó is)
Ez az egyetlen ismert fegyver a CsHGék ellen. L Basz ezt a műszert a meditációs utazásai során találta a Blongzklx bolygón, a xell'hunok egy régi gyarmatbolygóján. A fegyvert a tesztimentalista egyháztól vásárolhatjuk meg, ám sajnálatos módon nem tudjuk használni, ha nem érzékeljük legalább 3as szinten a CsHG-kat (12es szint a max). Ehhez az egyház egy mesterkurzust indít potom összegért. Miután megöltük a saját CsHG-nkat, belekezdhetünk a felsőbb szintek elérésébe, ahol már mások CsHG-it is láthatjuk, és levadászhatjuk őket, illetve téríthetjük meg embertársainkat. Természetesen az egyház ebben is támogatja a feltörekvő szabadságharcosokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://aktualnews.blog.hu/api/trackback/id/tr832265384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása