Boross Péter volt miniszterelnök csak a mi blogunknak adott egy sablont a tervezett gyermektelenségi adóívből. Ha kíváncsi lenne az adóívre, vagy szeretné előre kitölteni, most megnézheti, és ki is töltheti. Tisztázzuk, ki ez a vén fasz az úriember, majd megmutatjuk az adóívet.

                                                                     Boross megmutatja, ki a király
Boross Péter Nagybajomon született, ám azóta sem okozott semmi bajt, sőt, még nagymajomnak sem csúfolták soha. A jeles nap az Úr 1928. évének 8. hónapjának a 27. napján volt, így alanyunk épp tegnap lett 82 éves.
Joggal vethetnénk fel, hogy ilyen idős korban vajon még beszámítható-e az ember, főleg politikusként. Azonban Boross úr mindig is a nemzet érdekeit nézte. Tette ezt akkor is, amikor különböző interjúkban közölte nemzetmentő tervét, a gyermektelenségi adót.

                                                               
































 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aktualnews.blog.hu/api/trackback/id/tr462254753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása