Az itáliai miniállamok közti feszültséget Luigi de Pasta san marinói miniszterelnök kijelentése okozta, miszerint minden monakói asszony büdös és szőrös. Mario de Pizza monacoi herceg erre azzal reagált, hogy San marino kussoljon, amíg nem lesz náluk újra F1 futam.

Közeleg az atomháború?
Lehet. Mindkét állam hadserege körülbelül 10 főböl áll, ám San Marino jelentős előnye, hogy rendelkezik egy boxra betanított kenguruval, amit az ausztrál elnök ajándékozott Lugi de P.-nek, 2005ös látogatása alkalmával. Andorra jelezte elszántságát San Marino mellett, ha kitörne a háború, készek 15 juhászt, 3 pásztorkutyát, és 1 birkát küldeni az ország megsegítésére. Az ENSZ még nem reagált, mert nem kapnak levegőt a röhögőgörcstől.
Lichtenstein Monaco mellett áll, azonban pár hegyibernáton kívül nem tud mást felajánlani a hercegségnek.


A nevető harmadik?
A Vatikán egyelőre nem adott ki nyilatkozatot, de félő hogy a két miniállam gyengeségét kihasználva pedofil titkosügynököket küld mindkét országba, hogy széterőszakolják a népességet, ezzel beteljesítve a vatikán régóta dédelgetett revizionista terveit.

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aktualnews.blog.hu/api/trackback/id/tr952234381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása