Értesüléseink szerint tegnap este 20:58 perckor alakult meg Magyarország legújabb revizionista pártja, kollégáinkkal rögtön Szellős Alajoshoz, a párt alapítótagjához siettünk egy tényfeltáró interjúért.


Szellős úr, kérem mesélne a párt mögött bújó eszmékről és annak fundemantumairól?

Természetesen. Úgy éreztük, ebben a lélek nélküli 21. században, ahol az igaz, ősi magyar életet élő embereket összenyomja a szájber-világ, kell valaki, aki ezen emberek érdekeit képviseli, megvédi. Ezért hát Betyár József régi ismerősömmel tegnap megalapítottuk a Pogány Magyarországot! pártot.



Szellős és társai megalapítják a pártot az
Erszébetvárosi klublakásban




Értem. Nekem úgy tűnik önök hasonlítanak a Jobbik Ma...


Rágalom! Tudhattam volna hogy magát azok az áruló keresztény-neoliberális-posztkommunista banda küldte! Pfejj! Mingyá szíjjelcsapkodom az ostorommal!


Nem, Szellős úr, erről szó sincs, én csak... Ööö... szóval beszéljünk a programjukról.


Igen, nos hát... Szeretnénk Árpád vezérünk szentországát visszaállítani a régi, igaz mivoltába, azaz még mielőtt a mocskos kereszTÉNYELHALLGATÓ, neoneoliberális banda betette ide a lábát, és megmérgezte volna országunkat.
Ennek érdekében, mindent megteszünk, hogy bejussuk a parlamentbe, majd bármily módon leromboljuk azt, helyére Nagyvezír-jurtát építtetünk tatár import anyagokból, manysi sámánok segítsével.. Természetesen az összes többi párt ki lesz tiltva az új törvényhozási épületből. Főleg az a szemét keresztény Jobbikaszar, mely jobboldali pártnak tünteni fel magát, és az igaz magyarokat képviseli állítólag, de egyértelmű hogy a Vatikán pénzeli őket. A pogány-sámánizmust nevezzük ki államvallásnak, mivel ez volt az igaz magyar hitvallás, még mielőtt beszennyezték volna országunkat a kurvafia német hittérítők. Minden keresztényt, aki nem hajlandó megtérni, deportálunk a Vatikánba. Ott aztán írthatnak sámánokat, négyelhetnek Koppányokat, meg vághatnak le hatodik ujjakat a szemetek. Pfejj!


A gazdasági válságra találtak már megoldást?


Hát hogyne, letaroljuk az alföldi városokat, hadd legeljenek ott díjnyertes szürkeszarvasmarháink. Sajnos mára nagyon kevés maradt belőlük, mert a Habsburgok bizonyítottan plutóniummal dúsított, ezáltal a sötétben lilásan világító teheneket importáltak hazánkba. Ezen okból kifolyólag tejük mérgező, magyar embernek nem való.
Diplomás sámánjaink (Ady Endre OKJ-s Táltosképzőben végeztek) megpóbálkoznak majd a szürkeszarvasmarhák klónozásával, ezzel kapcsolatban már folytatódnak a kutatások.
Kiváló tejhozamuk és húsuk kilábalást jelent a legnagyobb gazdasági krízisből is. Már felkéréseket is kaptunk a Burger King közép-európai képviseletétől, hogy tervünk megvalósulása után mi legyünk a marhahús beszállító cégük. Erről még ki kell kérdeznünk táltosaink véleményét.
Továbbá 2013-tól szeretnénk fél évente tartott portyakörutakat tartani, ezzel hatalmas bevételekre tehetnénk szert. Terveink szerint 2015-től már a spanyolok
gitárjait fogjuk rabolni. Szoros eggyütműködés várható az MKKP űrprogramjával is, szeretnék egy intergalaktikus birodalmat létrehozni, az Arrakis és a Sirius megkaparintásával. A térségben akadályt csak a Borg és a Harkonnen-ház jelent. Védelmünket egy saját Halálcsillag fogja biztosítani, továbbá tárgyalások folynak Picard kapitánnyal a Borg elleni közös küzdelemről.

 

Úgy tudjuk, az oktatási rendszerben is jelentős reformokat szándékoznak vérehajtani.


Igen. Első dolgunk lesz áttéríteni az emberekt a rovásírás használatára.
Minden egyes óra előtt és után el kell szavalni az Ó-magyar Máriasiralmat, továbbá a székely és a manysi himnuszt, ezzel erősítve gyermekeinkben a hovatartozásukat.
Az órarendbe is sok új dolgot szeretnénk berakni, pl. Lovaglás, Nyilazás (14 éves kortól e kettő óra összevonva tartandó), Jurtaépítés. A hatujjúaknak ingyenes táltosképzést biztosítunk.

Rovásírás - az új módi?



Ez érdekesen hangzik. Esetleg a fővárosi élet javítására van javaslatuk?



Persze, a belvárost átépítjük Álmos Vezér jurtalakóparká, persze itt elsőként a párttagok kapnának szállási lehetőséget. A BKV-ra sok panasz érkezik mostanság, ezért az elektromos meghajtás helyett lómeghajtásra térnénk át, ezzel kiküszöbölve az elektromos problémákat. A 4es metrót vontató lovakra extravastag patákat szerelünk, így már biztosan nem lesz baj a fékezéssel.


Álmos Vezér Lakópark és a Nagyvezír Döntéshozócsarnok



Szellős úr, köszönöm a riportot, és köszönöm olvasóinknak hogy ma is velünk tartottak, további szép napot!

A bejegyzés trackback címe:

https://aktualnews.blog.hu/api/trackback/id/tr172214525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása